Byggservice

Varför välja OF Byggservice?

Att välja rätt byggföretag med erfarna snickare kan vara svårt. Det finns många byggföretag att välja bland och kompetensen skiljer sig. För att göra det enkelt för dig kan vi på OF Byggservice ta över ansvaret från idé till färdigställande. Vi vet vad som gäller inom branschen, både när det kommer till materialval och till säkerhetsföreskrifter. Med andra ord lämnar du över dina behov i trygga händer så att det blir precis som du önskar.

Våra kunniga medarbetare är vår främsta tillgång och som företag värnar vi om både säkerhet och en trevlig arbetsmiljö. Om du anlitar oss får du inte bara en helhetslösning, utan även en byggpartner som fokuserar på högsta kvalitet i alla led.

Vi på OF Byggservice kan erbjuda det mesta inom bygg. Våra medarbetare är experter inom sina respektive områden och tillför en spetskompetens som kommer väl till pass i våra olika projekt. Vi levererar både mindre och större byggtjänster och garanterar ett slutresultat med hög kvalitet samt en rak och öppen kunddialog igenom hela processen.

En stor fördel med att anlita oss som kan totalentreprenad är att ni slipper ha kontakt med flera olika byggpartners.

090 - 17 52 30

Öppet: 07.30 - 16.30

Besöksadress

Mätarvägen 2,
Västerslätt

Postadress

Box 3133,
903 04 Umeå

Med anledning av Coronaviruset vill informera om hur vi på OF Bygg AB hanterar pandemin

Vi står mitt i en pandemi som påverkar oss alla.

Vår ambition är att bedriva våra projekt och vår verksamhet med så lite störningar som möjligt och försöka hitta lösningar på problem som kan uppstå. Det gör vi samtidigt som vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer för att begränsa smittspridningen.

Vi uppmanar alla medarbetare att vara noga med hygienen och ger råd om hur de ska agera vid symtom.

Vårt kontor är öppet men vi är mycket restriktiva med besök och undviker i möjligaste mån att besöka andra.

Vi säkerställer att deltagande online är möjligt på alla möten för att minska smittspridning och möjliggöra att så många som möjligt kan delta.