Byggservice

Varför välja OF Byggservice?

Att välja rätt byggföretag med erfarna snickare kan vara svårt. Det finns många byggföretag att välja bland och kompetensen skiljer sig. För att göra det enkelt för dig kan vi på OF Byggservice ta över ansvaret från idé till färdigställande. Vi vet vad som gäller inom branschen, både när det kommer till materialval och till säkerhetsföreskrifter. Med andra ord lämnar du över dina behov i trygga händer så att det blir precis som du önskar.

Våra kunniga medarbetare är vår främsta tillgång och som företag värnar vi om både säkerhet och en trevlig arbetsmiljö. Om du anlitar oss får du inte bara en helhetslösning, utan även en byggpartner som fokuserar på högsta kvalitet i alla led.

Vi på OF Byggservice kan erbjuda det mesta inom bygg. Våra medarbetare är experter inom sina respektive områden och tillför en spetskompetens som kommer väl till pass i våra olika projekt. Vi levererar både mindre och större byggtjänster och garanterar ett slutresultat med hög kvalitet samt en rak och öppen kunddialog igenom hela processen.

En stor fördel med att anlita oss som kan totalentreprenad är att ni slipper ha kontakt med flera olika byggpartners.

090 - 17 52 30

Öppet: 07.30 - 16.30

Besöksadress

Mätarvägen 2,
Västerslätt

Postadress

Box 3133,
903 04 Umeå