Vår historia

Se dig om i Umeå – då ser du vad vi gör

Ta en promenad i Umeå och du kommer granska snart se flera resultat av det som OF Bygg hållit på med sedan 1937 – bygga hus. Hyreshus, radhus, bostadsrätter och en del villor plus många offentliga och kommersiella fastigheter. Bolaget grundades av en händig och driftig ung man från Tavelsjö och har sedan dess alltid varit lokalägt.

Du känner säkert till några av de mer välkända OF-byggnaderna: Dragonskolan, Volvo, Korskyrkan, MVG-gallerian, Kungspassagen (dvs stora delar av Utopia), Åhlenshuset, Humanishuset och andra byggnader på universitetsområdet samt många av husen som ingår i Norrlands universitetssjukhus, Brandstationen, Ålidhems Centrum, Värmeverket, Obbola-fabriken, Hagaskolan… Blir en svårläst uppräkning, för det finns mycket mer att nämna.

OF Bygg står för lokalkännedom, pålitlighet, hög kvalitet, ett brett kontaktnät samt kompetenta medarbetare som känner stolthet och trygghet i ett företag som varit med och skapat det moderna växande Umeå.

090 - 17 52 30

Öppet: 07.30 - 16.30

Besöksadress

Mätarvägen 2,
Västerslätt

Postadress

Box 3133,
903 04 Umeå

Med anledning av Coronaviruset vill informera om hur vi på OF Bygg AB hanterar pandemin

Vi står mitt i en pandemi som påverkar oss alla.

Vår ambition är att bedriva våra projekt och vår verksamhet med så lite störningar som möjligt och försöka hitta lösningar på problem som kan uppstå. Det gör vi samtidigt som vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer för att begränsa smittspridningen.

Vi uppmanar alla medarbetare att vara noga med hygienen och ger råd om hur de ska agera vid symtom.

Vårt kontor är öppet men vi är mycket restriktiva med besök och undviker i möjligaste mån att besöka andra.

Vi säkerställer att deltagande online är möjligt på alla möten för att minska smittspridning och möjliggöra att så många som möjligt kan delta.