Vi söker en produktionsansvarig smide – OF Maskin

Vi söker nu en engagerad och lösningsorienterad Produktionsansvarig som vill vara med och leda och utveckla vår smidesavdelning.

Om rollen
I rollen som produktionsansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för arbetsledning, planering och ekonomi på smidesavdelningen. Du kommer även att ansvara för att certifieringen EN1090 upprätthålls. I rollen ingår att ha personalansvar över smidesavdelningen. Vi söker dig som har ett coachande ledarskap, du är lyhörd och stöttar medarbetarna i det dagliga arbetet och tar ansvar för att ni tillsammans skapar förutsättningar för att utföra ett lyckat arbete, där du som produktionsansvarig även har kundfokus. I rollen rapporterar du till bolagets VD och internt samarbetar du, utöver smidesavdelningen och OF Maskin, även med projektchefer och kalkyl på OF Bygg.


Här kommer du in på ett lokalt förankrat och familjärt företag där uppdragen utförs främst med egen personal. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där du får möjlighet att påverka och komma med egna idéer.


Din profil
Vi ser att du som söker har kännedom om stålkonstruktioner och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Vidare har du god datorvana och kunskaper inom planering, ekonomisk uppföljning och ett ”eget-företagar-tänk”.
För denna roll kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som ytterst ansvarig för verksamheten är det viktigt att du är en ansvarstagande, samarbetsvillig och coachande ledare och lagspelare samtidigt som du är lyhörd inför kundens behov. Du är nyfiken, lösningsorienterad och har en vilja att ständigt utvecklas. Utöver det är du en lugn person som kan hantera stressande situationer och har förmåga att planera och prioritera i ditt arbete.
Låter det intressant?


Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Ansökan och frågor om tjänsten skickas till personalansvarig Eva Rännar, eva.rannar@ofbygg.com

 

090 - 17 52 30

Öppet: 07.30 - 16.30

Besöksadress

Mätarvägen 2,
Västerslätt

Postadress

Box 3133,
903 04 Umeå